Logo Heerenveen
Verlening omgevingsvergunning Albertine Agnesweg 2 Oranjewoud te Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de volgende activiteiten:

  • Bouwen (artikel 2.1 lid 1a Wabo)

  • Strijdig gebruik (artikel 2.1 lid 1c Wabo)

  • Wijziging van een beschermd monument (artikel 2.1 lid 1f Wabo)

Met deze omgevingsvergunning wordt het bouwen van een aanbouw aan de woning mogelijk gemaakt. Het besluit is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 Wabo.

Ter inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen, met ingang van 18 oktober 2012 gedurende een termijn van 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de afdeling Vergunningen, Crackstraat 2 te Heerenveen. De stukken kunnen tevens worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan bij de Rechtbank Leeuwarden, sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden beroep worden ingesteld door:

  • Diegene die zienswijzen tegen het ontwerp-besluit naar voren hebben gebracht, en

  • Een ieder aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerp-besluit naar voren hebben gebracht.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht van de rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven