Logo Huizen
Bestemmingsplan Sportvoorzieningen Wolfskamer, Huizen

Burgemeester en wethouders van Huizen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 september 2012 het bestemmingsplan Sportvoorzieningen Wolfskamer heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan:

Op het terrein van S.V. Huizen is het de bedoeling om een sporthal met een kantine te bouwen. Om dit te kunnen realiseren is ook verplaatsing van het gebouw voor de buitenschoolse opvang nodig. Het geldende bestemmingsplan laat het gebruik ten dienste van buitenschoolse opvang niet toe. Ook past de hoeveelheid benodigde vierkante meters voor de nieuwbouw niet binnen het huidige bebouwingspercentage. Nu geldt voor het merendeel van de nieuwbouw een bebouwingspercentage van 15% en dat wordt na realisering van de sporthal met kantine (afgezet tegen het bouwvlak in het geldende bestemmingsplan) zo’n 20%.

Inkijken bestemmingsplan:

Het vastgestelde bestemmingsplan Sportvoorzieningen Wolfskamer ligt met ingang van 19 oktober 2012 gedurende zes weken (dus tot en met 29 november 2012) voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 8.30 - 17.00 uur, wo: 07.30 - 19.30 uur en vr: 8.30 - 16.00 uur.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Wonen’ en vervolgens op ‘Bestemmingsplannen in procedure’, kunt u het bestemmingsplan sportvoorzieningen Wolfskamer lezen, opslaan of printen.

Het bestemmingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.BPSPORTVZWOLFSK-VG01

De bestanden van het bestemmingsplan zijn langs elektronische weg te verkrijgen op http://durp.huizen.nl:8080/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0406.BPSPORTVZWOLFSK-VG01#imro2008

Beroep instellen:

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen het besluit van de raad beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden, alleen voor zover het de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan betreft.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. In dit geval is dat 30 november 2012. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het bestemmingsplan. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan wel op. Het bestemmingsplan treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 18 oktober 2012

Naar boven