Logo Amsterdam - Nieuw-West
Voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o. stadsdeel Nieuw-West, Amsterdam - Nieuw-West

Kennisgeving voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o.

Voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig de Inspraakverordening van stadsdeel Nieuw-West bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o. met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het betreft deels een conserverend plan en deels een ontwikkelingsplan op basis van het Vernieuwingsplan Centrum Nieuw-West, vastgesteld in 2005, en het Regieplan Centrum Nieuw-West, vastgesteld in 2007.

Het plangebied wordt begrensd door:

  • aan de noordzijde: Osdorpergracht

  • aan de westzijde: de Hoekenesgracht

  • aan de zuidzijde: de Pieter Calandlaan.

Het plan met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 11 oktober 2012 tot en met woensdag 21 november 2012, ter inzage op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, aan Plein ’40-’45 nr. 1 en aan de Pieter Calandlaan 1. Voor vragen over het plan en bijbehorende stukken of de procedure kunt u ook terecht op deze locaties. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1104BPSTD-VO04

Inspraakavond voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o.

Op dinsdagavond 30 oktober 2012 organiseert stadsdeel Nieuw-West een inloop-informatieavond over het voorontwerpbestemmingsplan op het stadsdeelkantoor aan het Osdorpplein 1000, van 19.00 tot 21.30 uur. Een ieder wordt tijdens deze avond in de gelegenheid gesteld een mondelinge dan wel schriftelijke inspraakreactie te geven.

Inspraak

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o. bij stadsdeel Nieuw-West (t.a.v. behandelend ambtenaar mw. S. Akgün), Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam, onder vermelding van naam, adresgegevens en het onderwerp: ’inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o.’.

Amsterdam, 10 oktober 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven