Logo Maastricht
Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan 'Molensingel Tuincentrum', Maastricht

Bekendmaking

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Maastricht kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden ten behoeve van de verplaatsing van het tuincentrum aan de Molensingel.

Gebiedsaanduiding

De nieuwe locatie is gesitueerd op het perceel Molensingel – hoek Slagmolen.

Inhoud

Het bestemmingsplan heeft als doel om de verplaatsing mogelijk te maken van het tuincentrum van de huidige locatie aan de Molensingel naar de nieuwe locatie, het perceel aan de Molensingel – hoek Slagmolen. Dit betekent tevens dat de functie tuincentrum op de huidige plek Molensingel 75 komt te vervallen.

Geen mogelijkheid tot indienen zienswijzen

Op dit moment zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen en zullen er evenmin op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden op dit moment niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Gelegenheid tot het inzien van het plan met de daarbij behorende stukken, alsmede de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen zal worden geboden gedurende de termijn van ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerp-bestemmingsplan wordt vooraf gepubliceerd in de Ster, de Staatscourant en op www.maastricht.nl

Maastricht, 19 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, Dhr. P.J. Buijtels

De Burgemeester, dhr. O. Hoes

Naar boven