Logo Amersfoort
Verleende omgevingsvergunning Appelmarkt 9A t/m F (rechtstreeks beroep), Amersfoort

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende vergunningen en ontheffingen hebben verleend waartegen rechtstreeks beroep open staat:

Omgevingsvergunning

Appelmarkt 9A t/m F

(voorheen Appelmarkt 8

en 9)

het slopen van het pand en het bouwen van 6 appartementen

3927131

10-10-2012

De verleende vergunningen en ontheffingen liggen van donderdag 18 oktober tot en met woensdag 28 november 2012 ter inzage. U kunt deze inzien bij het Vergunningenloket, Stadhuisplein 1 en via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op zoeken in alle plannen via de kaart en vervolgens op het gebied ‘binnenstad’).

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit om een van deze vergunningen of ontheffingen te verlenen, kunnen beroep instellen bij de rechtbank. Dit kunt u doen door binnen zes weken na de dag van het ter inzage leggen van het besluit een beroepschrift te sturen aan de rechtbank. Geef in het beroepschrift gemotiveerd aan waarom u het niet eens bent met het besluit. U richt uw beroepschrift aan: Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Voor het behandelen van uw beroepschrift brengt de rechtbank griffierecht in rekening. De medewerkers van de rechtbank kunnen u hierover meer informatie verstrekken. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (030) 223 35 00.

Naar boven