Logo Vlaardingen
Vaststelling omgevingsvergunning planologisch afwijken en bouwen Dr. Wiardi Beckmansingel 3, Vlaardingen

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen en de activiteit gebruik van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo is verleend, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3.

Het betreft het wijzigen van een gedeelte van de bestemming “Verblijfsdoeleinden, auto’s toegestaan” naar “Detailhandel, dienstverlening en woondoeleinden, gestapelde woningen” en het overschrijden van de maximale toegestane maatvoering zoals omschreven in het bestemmingsplan “Westwijk”.

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft van 23 augustus tot en met 3 oktober 2012 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

De verleende omgevingsvergunning ligt met ingang van donderdag 18 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage op de volgende locaties:

  • a. bij Publiekszaken aan Westhavenkade 85 , maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00 - 17.00 uur;

  • b. in de leeszaal van de Stadsbibliotheek aan de Waalstraat 100. Openingstijden: ma.+ vr. van 13.30 - 20.00 uur; di. + do. van 13.30 - 17.00 uur; woe. van 10.30 - 20.00 uur en zat. van 10.30 - 15.00 uur.

De omgevingsvergunning is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website, www.vlaardingen.nl , rubriek Bekendmakingen - onder “bestemmingsplannen”.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Vlaardingen, 17 oktober 2012

Naar boven