Logo Elburg
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Glindeweg 17’ en ontwerpraadsbesluit, Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “Glindeweg 17” en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan.

De locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Elburg ten zuiden van de kern Doornspijk. Het bestemmingsplan beoogt, conform het gemeentelijk VAB-beleid, te voorzien in een functiewijziging van agrarisch naar wonen, waardoor het, na sanering van alle (voormalige agrarische) opstallen, mogelijk wordt twee vrijstaande woningen met bijbehorende bouwwerken te realiseren.

Voor het bestemmingsplan wordt geen exploitatieplan vastgesteld; er geldt een anterieure overeenkomst tussen de initiatiefnemer en de gemeente.

Met ingang van woensdag 17 oktober 2012 liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling ruimtelijke ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl; onder: Bekendmakingen; Ruimtelijke Ontwikkeling; Bestemmingsplannen en tevens op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0230.BPGLINDEWEG17-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer W. Vierhuizen (tel. 0525-688641) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een samenvatting gemaakt.

Elburg, 16 oktober 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven