Logo Wijchen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Uitwerkingsplan MOB-complex Alverna’, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat zij bij besluit van 9 oktober 2012 het bestemmingsplan “Uitwerkingsplan MOB-complex Alverna” heeft vastgesteld.

Het plan voorziet In de uitwerking van de bestemming “Wonen – uit te werken” en maakt de bouw van 35 niet grondgebonden woningen mogelijk. Het plangebied is gelegen nabij de Boskant in Alverna.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 18 oktober 2012 voor een ieder gedurende zes weken bij de consulenten Bouwen en Leefomgeving in het gemeentekantoor ter inzage. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30 –12.30 uur en op woensdagavond van 17.00 – 19.30 uur. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGBuitwmobcomplex-VGUW.

Beroep

Gedurende deze termijn kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die zich tijdig met zienswijzen tot de raad hebben gewend en door belanghebbenden die aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Beroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat indien u wilt voorkomen dat het bestemmingsplan na afloop van de beroepstermijn in werking treedt u de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak kan verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijchen, 17 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Wijchen G.H.W. Noordewier, burgemeester

drs. J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven