Logo Zeevang
Afwijking bestemmingsplan/omgevingsvergunning Schardam 31 te Schardam, Zeevang

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning voor de bouw van twee woningen op het perceel Schardam 31 te Schardam hebben verleend. Het ontwerpbesluit met alle bijbehorende stukken heeft vanaf 16 augustus 2012 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 18 oktober 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de cluster Bouwen, Wonen, Zorg van de gemeente Zeevang, Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen (werkdagen van 9.00-12.00 uur, ‘s, middags op afspraak).

U kunt stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0478.PBSchardam31-ON01). Via deze website kunt u inzoomen naar het perceel Schardam 31 en met de informatieknop de relevante documenten ophalen. De stukken zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.zeevang.nl.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerp-besluit naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Na indiening van een beroepschrift kan ingevolge artikel 8:81 Awb tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist.

Oosthuizen , 17 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Zeevang

Naar boven