Logo Montferland
Ontwerp bestemmingsplan 'Didam, skatebaan kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg', Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan 'Didam, skatebaan kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg' met ingang van 18 oktober 2012, gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1955.bplgddmalgskatebn-on01 te raadplegen is.

Het bestemmingplan beoogt de aanleg van een skatebaan gelegen in de groenstrook bij de kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg in Didam mogelijk te maken. Tevens wordt met voorliggend bestemmingsplan de plaatsing van een zendmast, waarvoor reeds een omgevingsvergunning is verleend, juridisch-planologisch vastgelegd.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan het ontwerpplan desgevraagd eveneens buiten de werkuren worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291651.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland , Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291651. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Didam, 16 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven