Logo Tynaarlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Zeijerveld’, Tynaarlo

Inhoud en begrenzing

Het nieuw te realiseren Landgoed Zeijerveld is grotendeels gelegen in het buitengebied van de gemeente Assen, globaal ten noorden van de Minister Cremerstraat 11 te Zeijerveld. In overeenstemming met de Natuurschoonwet en het gemeentelijk landgoederenbeleid wordt een landgoed ontwikkeld. Met de aanleg van het landgoed wordt nieuw bos- en natuurgebied ontwikkeld en een landgoedhuis gerealiseerd.

Op het grondgebied van de gemeente Tynaarlo beperkt de ontwikkeling van het landgoed zich tot de bestemmingen Bos, Groen en Water.

Kom het ontwerp-bestemmingsplan even inzien!

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 19 oktober 2012, gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het ontwerp kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien tijdens de openingstijden van publiekszaken. Zie voor deze openingstijden onze website www.tynaarlo.nl.

Buiten deze openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk. Het bestemmingsplan is daarnaast ook digitaal te bekijken op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan, indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA in Vries. Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Regie, telefoonnummer 0592 - 266 662.

Naar boven