Logo Stein
Bekendmaking ontwerpbesluit omgevingsvergunning O2012-066 ‘Tuinberging Julianastraat 8 te Elsloo’, gemeente Stein

Burgemeester en Wethouders van Stein maken bekend dat voor een ieder vanaf donderdag 18 oktober 2012 tot en met woensdag 28 november 2012, tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein, ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning voor het plaatsen van een tuinberging en een poort als erfafscheiding op het perceel plaatselijk gelegen aan de Julianastraat 8 te Elsloo.

Tevens is het ontwerpbesluit digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (actueel / bekendmakingen / omgevingsvergunning) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tot en met woensdag 28 november 2012, kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen, onder vermelding van: “zienswijze O2012-066, tuinberging Julianastraat 8 te Elsloo”, worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stein (postbus 15, 6170 AA Stein). Deze zienswijze moet uw naam, adres en burgerregistratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Jennekens (tel.046-4359235).

Stein, 17 oktober 2012

Drs. A.C. Barske, burgemeester.

Drs. J.G.A.W. Willemsen, secretaris.

Naar boven