Logo Dinkelland
Coördinatie bestemmingsplan en andere besluiten Brandlichterweg 9 te Denekamp, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat de volgende besluiten zijn vastgesteld en verleend:

  • het bestemmingsplan “Denekamp, partiële herziening Brandlichterweg 9”;

  • de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning en een dubbel blok;

  • het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor bovengenoemd perceel.

De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

Ter inzage

Met ingang van 19 oktober 2012 kan een ieder de papieren exemplaren van de hiervoor genoemde besluiten inzien tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in de Denekamp.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.DENBPBRANDLWEG9-0401

De bronbestanden staan op http://www/gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_online/manifest.xml.

U kunt de omgevingsvergunning en besluit hogere grenswaarde inzien op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl onder ‘actueel-ter inzage’.

Beroep

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden de hiervoor genoemde besluiten voor de mogelijkheid van beroep als één besluit gezien.

Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college aangebrachte wijzigingen, kunnen met ingang van de dag na ter inzage legging binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Naar boven