Logo Horst aan de Maas
Aanvraag omgevingsvergunning voor oprichten Herberg de Lindehoeve op perceel Horsterweg 51 te Grubbenvorst, Horst aan de Maas

Kennisgeving verleende omgevingsvergunning

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° Wabo:

  • Voor het oprichten van Herberg de Lindehoeve op het perceel kadastraal bekend gemeente Grubbenvorst, sectie L, nummers 385 en 719, plaatselijk bekend Horsterweg 51 te Grubbenvorst.

De omgevingsvergunning is verleend voor de volgende activiteiten:

  • Bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo).

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (2.1, lid 1, onder c Wabo).

  • Brandveilig gebruik (2.1, lid 1, onder d Wabo).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Horst (tijdens openingstijden gemeentehuis). De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 19 oktober 2012 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de Rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Horst, 10 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester

mr.drs. A.P.M. ter Voert, secretaris

Naar boven