Logo Epe
Verleende omgevingsvergunning t.b.v. de realisatie van een vleeskalverenstal aan de Verloren Wijnbergweg 3 te Emst, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), gelet op artikel 2.1 en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor de realisatie van een vleeskalverenstal aan de Verloren Wijnbergweg 3 te Emst, kadastraal bekend als gemeente Epe, sectie K en de nummers 1724, 1915, 2056 en 2057 voor de activiteiten:

  • 1. het veranderen van een inrichting (veranderingsvergunning);

  • 2. het bouwen van een bouwwerk;

  • 3. het handelen in strijd met planologische regels.

Bezwaar/beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u een beroep indienen.

Beroep

Uw beroepschrift kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit indienen bij de rechtbank te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Hierin moeten naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het beroep staan vermeld. De verzenddatum van het besluit is 4 oktober 2012. U kunt alleen een beroepschrift indienen als u een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit tenzij u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest (tijdig) een zienswijze in te dienen. Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierechten betalen.

Voorlopige voorziening

Een bezwaar- of beroepschrift blokkeert de uitvoering van het besluit niet. Wilt u dat wel, dan moet u gelijktijdig met het bezwaar- of beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierechten betalen.

Inzage

De verleende vergunning ligt voor een ieder ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis van Epe bij het loket van Bouwen en Wonen tot zes weken na de verzenddatum van het besluit: 4 oktober 2012. De Publiekswinkel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Na 17.00 uur alleen op afspraak. De verleende vergunning is ook in te zien via www.epe.nl. De verleende vergunning is binnenkort ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Epe, 16 oktober 2012

Naar boven