Logo Gulpen-Wittem
Ontwerp-wijzigingsplan Buffers Bornbergerweg en Einderstraat te Wahlwiller, Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 11 oktober 2012 ter inzage ligt: het ontwerp-wijzigingsplan “Buffers Bornbergerweg en Einderstraat te Wahlwiller”. Het College is voornemens om met toepassing van artikel 3.6 juncto artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ te wijzigen.

Daarbij ziet het ontwerpwijzigingsplan toe op het wijzigen van het gebruik van gedeelten van twee agrarische percelen voor de aanleg van twee waterbuffers. Het regenwater dat in Wahlwiller valt wordt niet meer afgevoerd via het gemeentelijk vuilwaterriool, maar wordt opgevangen en geborgen in de directe omgeving van de kern. De waterbuffers zijn gelegen op de percelen kadastraal bekend, sectie N, gedeelten van nummers 242 en 252, plaatselijk bekend Bornbergerweg en Einderstraat te Wahlwiller.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunnen gedurende 6 weken tijdens de openingsuren worden ingezien in het gemeentehuis. Tevens zijn het ontwerp-wijzigingsplan en de bijbehorende stukken via onze website www.gulpen-wittem.nl (Gulpen-Wittem / Bouwen, wonen en plannen / bestemmingsplannen) beschikbaar gesteld.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen van 11 oktober 2012 tot en met 22 november 2012 mondelinge of schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, Postbus 56, 5270 AB Gulpen onder vermelding van: “zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Buffers Bornbergerweg en Einderstraat te Wahlwiller” Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak.

Dat kunt u doen door contact op te nemen met mevr. Bosman via tel. 043-8800730 of email

eva.bosman@gulpen-wittem.nl. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Tegen betaling kan een exemplaar van het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden verstrekt.

Naar boven