Logo Zevenaar
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bandijk 75-77’, Zevenaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar maken bekend dat de gemeenteraad met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan “Bandijk 75-77” ongewijzigd heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen. Met dit plan wordt beoogd vijf woningen mogelijk te maken in het kader van het VAB-beleid (vrijkomende agrarische bebouwing-beleid). De agrarische bedrijfsbebouwing wordt gesaneerd. Daarnaast worden het bestaande woonhuis en het zomerhuis gesloopt.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 11 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het Loket Ruimte in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html en het identificatienummer is: NL.IMRO.0299.BP00BANDIJK77-VA01.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt én belanghebbend is;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest;

  • iedereen tegen de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen.

Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In een beroepschrift moet in ieder geval vermeld worden tegen welk besluit het beroepschrift is gericht en waarom. Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging van 11 oktober 2012 tot en met 21 november 2012. Daarmee wordt voorkomen dat het beroep niet in behandeling wordt genomen.

Inwerking treden bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

Zevenaar, 9 oktober 2012

Naar boven