Vastgesteld bestemmingsplan N11 – Goudse Schouw

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 januari 2012 het bestemmingsplan N11 – Goudse Schouw heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan vormt een nieuwe planologische regeling voor het realiseren van een fietsonderdoorgang onder de N11. Door deze regeling wordt tevens de bestaande afslag van de N11 richting Alphen aan den Rijn opgeheven en meer naar het westen verplaatst. De bestaande inrit naar de volkstuinen wordt verlegd en ter hoogte van de kruising van de Goudse Schouw en de Archeonlaan wordt een rotonde aangelegd.

Ter inzage

Iedereen kan het bestemmingsplan N11 – Goudse Schouw inzien van 9 februari tot en met 21 maart 2012 bij de Informatietbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1. Deze balie is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemde periode bestaat de mogelijkheid om beroep in te stellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De beroepsmogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, dan wel kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Ook kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Alphen aan den Rijn, 8 februari 2012

Naar boven