Vastgesteld bestemmingsplan Woonzorgcomplex te Hoornaar

De gemeenteraad heeft bij besluit van 26 januari 2012 het bestemmingsplan Woonzorgcomplex te Hoornaar vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een woonzorgcomplex aan de Lage Giessen in Hoornaar. Het plan bestaat uit een verbeelding, planregels en een toelichting en heeft in essentie betrekking op een bouwproject met daarin 13 appartementen bestemd voor in totaal 13 mensen met een verstandelijke beperking; 20 appartementen bestemd voor in totaal 20 dementerende ouderen; 24 appartementen bestemd voor zelfstandig wonen van 55+-ers en een wijkservicepunt/ontmoetingsruimte van 150 m2 bedoeld voor de bewoners van de appartementen zelfstandig wonen en ouderen uit het dorp.

Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit zijn vanaf vrijdag 3 februari 2012 gedurende 6 weken te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en is eveneens te raadplegen via www.giessenlanden.nl → Plannen en Projecten → Bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven