Logo Leidschendam-Voorburg
Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor het oprichten van een personeels-/wachtruimte op het Stationsplein in Voorburg, Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg hebben het voornemen om een omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit (als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a. onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) te verlenen voor het oprichten van een personeels-/wachtruimte op het nieuw in te richten stationsplein nabij station Voorburg op het perceel kadastraal bekend gemeente Voorburg, sectie F 8237.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken (waaronder de aanvraag om omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing) ligt vanaf 12 oktober 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met mevrouw H. Betgen of de heer H. Wijten, via het nummer 14 070.

Zienswijzen

Gedurende de ter inzage termijn kunnen zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren gebracht worden. De schriftelijke zienswijze dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt u bellen met het bovenstaande nummer. De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.leidschendam-voorburg.nl bij Plannen projecten visies -> Bestemmingsplannen.

Naar boven