Logo De Bilt
Vastgesteld ‘bestemmingsplan Kerklaan 40–44’ te De Bilt

De gemeenteraad heeft op 27 september 2012 het ‘bestemmingsplan Kerklaan 40-44’ te De Bilt vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en plankaart. Het plangebied heeft betrekking op Kerklaan 40-44 in de kern De Bilt. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd het realiseren van een schuur mogelijk te maken behorende bij de woning Kerklaan 40. Daarnaast worden de naastgelegen gronden waarop twee vergunde woningen worden gerealiseerd van een planologisch kader voorzien.

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde bestemmingsplan ‘Kerklaan 40-44’ te De Bilt met ingang van 18 oktober 2012 gedurende zes weken tot en met 28 november 2012 voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173).

Het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op http://www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0019BR12001-VG01

Gedurende genoemde termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze eerder kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan tegelijkertijd, naast het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van de gemeenteraad niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Voor het instellen van beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven