Logo Spijkenisse
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hekelingen 2012’, Spijkenisse

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse maken bekend, dat ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 17 oktober 2012 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 28 november 2012) het ontwerpbestemmingsplan ‘Hekelingen 2012’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan kan worden ingezien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.spijkenisse.nl/ruimtelijkeplannen Het plan is tevens ter inzage gelegd op het Stadhuis, Raadhuislaan 106 te Spijkenisse.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan wordt aan de zuidgrens omsloten door het Spui, aan de westgrens door de Hekelingseweg, aan de noordgrens door de Meeldijk en de grens met de wijk Waterland en aan de oostzijde door de Gaddijk en de Toldijk. Buiten het plangebied vallen de gebieden ‘Heer&Meester’ en ‘Willemshof’. Het ontwerpbestemmingsplan is conserverend van aard.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden ingediend bij de gemeenteraad van Spijkenisse, Postbus 25, 3200 AA Spijkenisse. Als u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken (0181-696404 of 696948).

Naar boven