Voorbereidingsbesluit diverse locaties buitengebied

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 30 januari 2012 heeft verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor diverse locaties in het buitengebied waar de Regeling Beëindiging Veehouderij (RBV), de Ruimte voor Ruimte regeling (RvR) of de Beëindigingsregeling Intensieve Veehouderij (BIV) is toegepast.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op de volgende locaties: Peelkant 53 te Sint Anthonis, Vlagberg 28 te Sint Anthonis, Stevensbeekseweg 1 te Sint Anthonis, Watermolenstraat 6a te Oploo, Peelkant 6 te Wanroij, Lamperen 7 te Wanroij, Lamperen 22 te Wanroij, Mullemsedijk 19 te Stevensbeek, Noordstraat 27 te Landhorst en Hank 50a te Wanroij.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 2 februari 2012.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende kaart liggen vanaf 2 februari 2012 ter inzage in het gemeentehuis, sector S&R, balie team Vergunningen. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Sint Anthonis, 30 januari 2012

Naar boven