Logo Baarn
Besluit omgevingsvergunning oprichten 11 woningen Plataanlaan, Baarn

Het college van burgemeester en wethouders van Baarn maakt bekend, dat ze met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning heeft verleend voor: het oprichten (bouw) van 11 woningen en het afwijken van het bestemmingsplan “Plataanlaan” met een goede ruimtelijke onderbouwing op het perceel kadastraal bekend L 2359 plaatselijk bekend Plataanlaan 10-30 (even nummers).

Het ontwerpbesluit heeft ter inzage gelegen van 12 juli tot en met 22 augustus 2012. Tijdens de termijn van inzage zijn geen zienswijzen ingediend. Op 26 september 2012 heeft de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Wilt u de omgevingsvergunning inzien?

De omgevingsvergunning kunt u van donderdag 11 oktober 2012 tot en met woensdag 21 november 2012 inzien in het gemeentehuis bij de balie Frontoffice (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 12.00u en ’s middags alleen op afspraak). U kunt het besluit ook online raadplegen via de volgende adressen: http://webservice.crotec.nl/gmaps/module0002/basis2.asp?project=0308_028 of via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0308.000030-VA01.

Via de website van de gemeente Baarn (www.baarn.nl via de knop bestemmingsplannen en keuze omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing) is het besluit ook in pdf-formaat te raadplegen.

Wilt u beroep instellen?

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. De termijn voor het indienen van beroep is zes weken en vangt aan met ingang van de dag ná de datum van verzending van dit besluit. Het besluit is naar de aanvrager verzonden op 4 oktober. De beroepstermijn loopt van vrijdag 5 oktober tot en met donderdag 15 november 2012. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Utrecht, Sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepsschrift is verstreken. Het indienen van een beroepsschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebt u er wel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd, treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven