Logo Giessenlanden
Bestemmingsplan ‘Bovenkerkseweg 66a-68’ vastgesteld, Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 27 september 2012 het bestemmingsplan ‘Bovenkerkseweg 66a-68’ heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan heeft ID.nr. NL.IMRO.0689.8009-vast en heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van een voormalige agrarische bedrijfslocatie naar wonen op de locatie Bovenkerkseweg 66a-68 te Giessenburg. Het plan voorziet in het slopen van de bestaande opstallen en het realiseren van drie woningen door toepassing van de Ruimte-voor-ruimte regeling. Het bestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting. Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf vrijdag 12 oktober 2012 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op www.giessenlanden.nl > Plannen en Projecten > bestemmingsplannen Ook kunt u de bestemmingsplannen inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen”, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende genoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit van de raad.

Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling (adres idem), waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit tot vaststelling van het betreffende bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven