Logo Heemskerk
Vaststelling ontwerpbestemmingsplan ‘Westerweelstraat’, Heemskerk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Westerweelstraat’ met ingang van 12 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of downloaden via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het kader van de tweede tranche herstructurering wordt op de locatie Westerweelstraat een plan ontwikkeld voor nieuwbouw van 14 eengezinswoningen met bijbehorende tuinen en erven. Het bestemmingsplan maakt de bouw van de woningen mogelijk.

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw zienswijze richten aan de raad van de gemeente Heemskerk, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer 14 0251.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven