Logo Zeewolde
Ontwerpbestemmingsplan Recreatieterrein Horsterwold 2012, Zeewolde

Vanaf woensdag 17 oktober 2012 ligt het ontwerp bestemmingsplan Recreatieterrein Horsterwold 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannnen.nl De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Het plangebied betreft het recreatieterrein Horsterwold, gelegen aan de Bosruiterweg. Het geldende bestemmingsplan voor dit plangebied is verouderd. Een actualisering van het juridisch-planologisch kader is dan ook gewenst. Het plan is daarom in het algemeen gericht op het vastleggen van de bestaande ruimtelijke kwaliteit.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 27 november 2012) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw K. Traas, telefoonnummer 036-5229550. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 16 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Zeewolde

Naar boven