Ontwerp uitwerkingsplan ‘Legmeerplein fase 3’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat zij het voornemen hebben om voor een gedeelte van het centrumgebied van De Legmeer een uitwerkingsplan vast te stellen.

Dit ontwerp uitwerkingsplan ‘Legmeerplein fase 3’ is gebaseerd op de in het bestemmingsplan De Legmeer, dat op 24 april 2009 in werking is getreden, opgenomen globale en nog nader uit te werken bestemming ‘Centrum’.

Het ontwerp uitwerkingsplan heeft betrekking op het zuidelijke gedeelte van het centrumgebied, waar na de sloop van voormalige bebouwing nieuwbouw wordt gerealiseerd waar de functies horeca, dienstverlening en maatschappelijk mogelijk zijn.

Het ontwerp uitwerkingsplan ‘Legmeerplein fase 3’ ligt van 3 februari 2012 tot en met 15 maart 2012 ter inzage. Het ontwerp uitwerkingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het uitwerkingsplan terinzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek.

Binnen deze termijn van zes weken kunnen belanghebbenden tegen dit ontwerp uitwerkingsplan zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 8, 1420 AA Uithoorn.

Uithoorn, 1 februari 2012

Naar boven