Vaststelling bestemmingsplan Vissedijk 39

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 17 januari 2012 het bestemmingsplan ‘Vissedijk 39’ heeft vastgesteld.

Op het perceel Vissedijk 39 bevindt zich een voormalige manege, bestaande uit een woning en diverse bedrijfs- en bijgebouwen. Door de beëindiging van de bedrijfsmatige manege is de agrarische functie in de huidige situatie ondergeschikt aan de woonfunctie. Met onderhavig bestemmingsplan wordt het perceel dan ook voorzien van een woonfunctie.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 februari 2012 tot en met 21 maart 2012 ter inzage:

  • Bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken, Stadhuisplein 1 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (do).;

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep vaststelling bestemmingsplan

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, een beroepschrift worden ingediend tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep tegen het vaststellingsbesluit kan alleen wanneer u belanghebbende bent en:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Naar boven