Logo Oldebroek
Aanvraag omgevingsvergunning aanleggen parkeervoorziening sportpark De Heughte Zwarteweg nabij 15 in Oosterwolde Gld., Oldebroek

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om de volgende aanvraag om omgevingsvergunning te verlenen:

Voor : het aanleggen van een parkeervoorziening voor sportpark De Heughte

Locatie : Zwarteweg nabij 15 in Oosterwolde Gld.

Nr. : 0269201200072

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 oktober 2012 tot en met 20 november 2012, gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek, bij het loket op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien elke werkdag tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.OV113-ON01

Via www.oldebroek.nl kunt u de aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken ook als pdf raadplegen.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbeschikking kenbaar maken bij de gemeente Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzage termijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer J.W. van Hoorn van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0525 - 638333.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven