Logo Boxmeer
Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ t.b.v. vormverandering van een bestaand agrarisch bouwblok, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat voor het perceel Stevensbeekseweg 37 te Overloon een verzoek is ingediend om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot vormverandering van het agrarische bouwblok van het agrarische bedrijf om zodoende de bouw van de gewenste machineberging t.b.v. het bedrijf mogelijk te maken.

Het ontwerpbesluit, en bijbehorende stukken, ligt met ingang van 10 oktober 2012 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Het ontwerpbesluit is eveneens digitaal te raadplegen via de internetsite www.boxmeer.nl onder het kopje “Actueel” en “bekendmakingen”.

Tot en met 20 november 2012 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw D. Claassen van de afdeling Vergunningen via telefoonnummer (0485) 585911.

Naar boven