Logo Vlist
Publicatie projectafwijkingsbesluit en ontwerpomgevingsvergunning Haastrechtse IJsclub gebouw, Vlist

Burgemeester en wethouders van Vlist maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een nieuw clubgebouw op de huidige locatie voor de Haastrechtse IJsclub.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 oktober 2012 gedurende 6 weken ter inzage.

De ontwerp-omgevingsvergunning en het projectafwijkingsbesluit kunnen worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl. De receptie van het gemeentekantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 en op woensdag ook van 13.00 tot 16.00.

Gedurende de genoemde termijn van terinzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze ( een gemotiveerde reactie ) over de ontwerp omgevingsvergunning en het projectafwijkingsbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer R.Huizinga van het team ROC.

Naar boven