Logo Lopik
Voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een recreatieve verblijfsfunctie in een voormalig agrarisch gebouw op het perceel Lekdijk Oost 15 te Lopik

Ontwerp omgevingsvergunning Lekdijk Oost 15 te Lopik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een recreatieve verblijfsfunctie in een voormalig agrarisch gebouw op het perceel Lekdijk Oost 15 te Lopik.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen zijn Burgemeester en wethouders voornemens op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken liggen van 10 oktober 2012 tot en met 20 november 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling R.O.B., Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur. Daarnaast zijn de stukken raadpleegbaar via de website www.lopik.nl, onder “Plannen” en vervolgens “Uitgebreide Omgevingsvergunningen” en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Naar boven