Logo Hardenberg
Ontwerpbestemmingsplan Dedemsvaart Centrum, Markt Westzijde, Hardenberg

Vanaf donderdag 11 oktober 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Dedemsvaart Centrum, Markt Westzijde” en een exemplaar van het inspraakverslag gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 21 november 2012.

  • Het bestemmingsplan heeft globaal betrekking op het perceel Markt 26/26a en het noordelijk gelegen gemeenteplantsoen. Het bestemmingsplan is bedoeld om aan de westzijde van de Markt een nieuw bouwblok te realiseren met detailhandel in de plint met daarboven een aantal appartementen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 11 oktober 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Dedemsvaart Markt Westzijde.

  • mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523.

Naar boven