Logo IJsselstein
Verlening (Project)omgevingsvergunning Achtersloot 73B te IJsselstein, IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning is verleend voor:

  • Achtersloot 73 B

De omgevingsvergunning is verleend voor het in gebruik nemen van de recreatiewoning aan de Achtersloot 73B als mantelzorgwoning. Dit gebruik is niet in overeenstemming met de bepalingen van het geldende bestemmingsplan “Landelijk gebied Noord en Zuid”. Er is door een onafhankelijk deskundige verklaard dat er sprake is van zorgbehoefte. De aanvraag is in overeenstemming met het gemeentelijke en provinciale beleid en er zijn geen omgevingsfactoren die weigering van de aanvraag rechtvaardigen.

De omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende adviezen en stukken met ingang van donderdag

11 oktober 2012 voor zes weken en een dag ter inzage. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis

Daarnaast zijn de besluiten en de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl

De omgevingsvergunning voor Achtersloot 73B is te vinden onder identificatienummer: NL.IMRO.0353.201206OvAsloot73B-Va01 .

Tegen de beschikking kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikking treedt met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn in werking tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de sector bestuursrechtspraak van de Rechtbank te Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunt u een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank indienen.

Naar boven