Logo Horst aan de Maas
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Schoolstraat nr’s 68 t/m 74 te Horst en Kamplaan nr’s 8 t/m 12 te Hegelsom

Burgemeester en wethouders van gemeente Horst aan de Maas maken bekend voor de volgende aanvraag, welke voor wat betreft de locatie Schoolstraat in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo:

  • Bouw (4 woningen op het perceel Schoolstraat nr’s 68 t/m 74 te Horst en 4 woningen op het perceel Kamplaan nr’s 8 t/m 12 te Hegelsom)

  • RO (afwijken van het bestemmingsplan voor 4 woningen aan de Schoolstraat te Horst)

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Horst. De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn in te zien elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur en maandagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 12 oktober 2012 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunnen belanghebbenden die zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Horst, 11 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester

mr. drs. A.P.M. ter Voert, secretaris

Naar boven