Logo Staphorst
Omgevingsvergunning Verleend (Uitgebreide Procedure) Schotaweg 3 en 3a, Staphorst

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maakt bekend dat zij overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 2.1 lid 1 onder a en c , 2.12 lid 1 sub a onder 3 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het legaliseren van een aannemingsbedrijf en de realisatie van een (tussen)berging op het perceel Schotsweg 3a te Staphorst. Daarnaast zal de voormalige agrarische dienstwoning op het perceel Schotsweg 3 een woonfunctie krijgen.

Voor het project is tevens een verklaring van geen bedenkingen van de Raad noodzakelijk. De gemeenteraad van Staphorst heeft op 11 september 2012 besloten deze verklaring af te geven en het volgende amendement is hierbij aangenomen;

  •  Laden en lossen ten behoeve van het aannemingsbedrijf op het perceel Schotsweg 3a is toegestaan.

De verleende omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf woensdag 10 oktober 2012 voor een periode van zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26 te Staphorst. Het plan is tevens te raadplegen via www.staphorst.nl/bekendmakingen.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Zwolle, sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. De termijn voor het indienen van een beroepsschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd. Het indienen van een beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Hierdoor treedt de omgevingsvergunning in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepsschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank Zwolle, sector bestuursrecht.

Naar boven