Kennisgeving ontwerpbesluit voor uitvoering Tracébesluit Omlegging Zuid-Willemsvaart Maas – Den Dungen, Rijkswaterstaat

Krachtens artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu kennis

van het feit dat het volgende ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is genomen en ligt ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit Omlegging Zuid-Willemsvaart Maas - Den Dungen

is het volgende ontwerpbesluit voor cluster ZWV-044 genomen (Omgevingsvergunning kanaalpand Den Dungen) door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Michielsgestel overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet juncto paragraaf 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

  • ontwerpbesluit van 1 oktober 2012 (20120284) voor het maken van kanaalpand Den Dungen, het plaatsen van een waterkering ten behoeve van de infrastructurele werken voor de omlegging van de Zuid-Willemsvaart.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van donderdag 11 oktober 2012 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Noord-Brabant, Zuidwal 58 te ’s-Hertogenbosch, op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur;

  • het informatiecentrum aan de Kloosterstraat 4 te Rosmalen, op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur en elke derde donderdag van de maand van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, telefoon 073 - 553 11 50 of zie de website: www.sint-michielsgestel.nl.

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Van donderdag 11 oktober 2012 tot en met woensdag 21 november 2012 kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk gemotiveerde zienswijzen inbrengen. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Michielsgestel, Postbus 10000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt, kan verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Het verzoek daartoe dient schriftelijk en tegelijkertijd met de zienswijzen bij het betreffende bestuursorgaan te worden ingediend. Desgewenst kan worden verzocht een hoorzitting te beleggen waarbij gelegenheid wordt geboden tot een gedachtewisseling met de aanvrager en het betreffende bestuursorgaan over het ontwerp van het besluit en tot het mondeling inbrengen van zienswijzen daartegen.

Meer informatie?

Voor nadere informatie en eventuele inhoudelijke vragen over het ontwerpbesluit kunt u zich wenden tot de heer N. van Engelen van de gemeente Sint-Michielsgestel, telefoon 073 - 553 11 83.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken en Vastgoed, T.L.B. du Chatinier

Naar boven