Logo Waterland
Kennisgeving inzage omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanlegplaats voor een veerpont op het adres Kanaaldijk 122 te Watergang, Waterland

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat zij op 25 september 2012 met toepassing van artikel 2.1 lid 1, sub a onder 3 van de Wabo (projectafwijkingsbesluit) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een aanlegplaats voor een veerpont op het adres Kanaaldijk 122 te Watergang, kadastraal bekend als sectie H nummer 366.

Inzage stukken

Het besluit, de verklaring van geen bedenking van de raad en de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 10 oktober 2012 tot en met woensdag 21 november 2012 ter inzage en kunnen worden ingezien:

  • bij het secretariaat van de afdeling VROM, in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Instellen beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de  Rechtbank Haarlem (sector bestuursrecht), Postbus 1621, 2003 BR  HAARLEM.

door:

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht én belanghebbende zijn;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de rechtbank Haarlem dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Monnickendam, 4 oktober 2012

Naar boven