Logo Schouwen-Duiveland
Wijzigingsbesluit bestemmingsplan ‘Buitengebied Schouwen-Duiveland’, Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een wijziging van het bestemmingsplan ''Buitengebied Schouwen-Duiveland'' in ontwerp ter inzage wordt gelegd. Het betreft een wijziging als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp van het wijzigingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen bovendien met ingang van 8 oktober 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis, waar u deze stukken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kunt inzien.

Het plan

Het voorgenomen besluit wijziging van het vigerende bestemmingsplan ''Buitengebied Schouwen-Duiveland'' bestaat uit het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch, uitbreiding natuur’ naar de bestemming ‘Natuur’ ten behoeve van het project Zuidkust.

Voor de verdere inhoud van het ontwerp wijzigingsbesluit wordt verwezen naar de stukken, behorende bij dit document.

Procedure

Het wijzigingsverzoek en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 8 oktober 2012 voor de duur van zes weken op grond van Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (UOV), artikel 3.6 lid 1 sub a juncto artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage gelegd. Tijdens deze periode is voor belanghebbenden de mogelijkheid geboden om schriftelijk/mondeling hiertegen een zienswijze in te dienen. De bekendmaking heeft plaatsgevonden in de Wereldregio van 5 oktober 2012, via deze (elektronische) weg en in de publicatiekast bij het gemeentehuis.

Zierikzee, 5 oktober 2012

Naar boven