Logo Amstelveen
Voorbereiding Bestemmingsplan 3e Herziening Amstelveen Noord-West, Amsterdamseweg 73-77, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Amstelveen maken, gelet op artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Amsterdamseweg 73-77. Voor dit perceel is een ontwikkeling voorzien voor het realiseren van een supermarkt gecombineerd met parkeren op eigen terrein en 3 appartementen. Het plangebied ligt ten noorden van de A9 aan de westkant van Amstelveen. De locatie is gelegen aan de westzijde van de Amsterdamseweg gelegen tussen de huisnummers 71 en 79..

Het ontwerpbestemmingsplan zal naar verwachting 18 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Amstelveen (Laan Nieuwer Amstel 1) en zal dan te raadplegen zijn op de website ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website. De termijn van de terinzagelegging zal voorafgaand aan de daadwerkelijke terinzagelegging gepubliceerd worden in de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Vergunningen via telefoonnummer (020) 5404911.

Amstelveen, 10 oktober 2012

Naar boven