Logo Aa en Hunze
Aanvraag omgevingsvergunning voor oprichten van een multifunctioneel centrum, Ceresstraat 6 Gasselternijveen, Aa en Hunze

Beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure Wabo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend voor:

Bouwen bouwwerk, Slopen bouwwerk, Brandveilig gebruik bouwwerk, gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, Vellen houtopstand

voor het perceel Ceresstraat 6, 9514 CA Gasselternijveen, voor het oprichten van een multifunctioneel centrum

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag

11 oktober 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 in Gieten.

Beroep

Op deze procedure is de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat met ingang van de dag na die waarop de stukken ter inzage zijn gelegd, gedurende zes weken beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp van de omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van de omgevingsvergunning opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Op deze procedure is de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle ruimtelijke besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de realisatie van het Multifunctioneel centrum (bestemmingsplan en omgevingsvergunning) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen (zie ook de andere publicatie en de publicatie betreffende de vaststelling hogere grenswaarde).

Naar boven