Logo Woudrichem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Andel – Zwembad Middenweg 2012’, Woudrichem

Burgemeester en wethouder van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 5 oktober 2012 tot en met donderdag 15 november 2012 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Andel - Zwembad Middenweg 2012’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.ANDLBP201201-ONT1.

Om de bouw van een nieuw (intergemeentelijk) zwembad met toebehoren aan de Middenweg te Andel in juridisch-planologisch opzicht mogelijk te maken dient een wijziging van het vigerende bestemmingsplan “Kom Andel” plaats te vinden. Het onderhavige bestemmingsplan voorziet in de ruimtelijke kaders waarbinnen deze nieuwe voorziening kan worden gerealiseerd. Het plangebied van het nieuwe bestemmingsplan ‘Kom Andel - Zwembad Middenweg 2012’ omvat alleen het perceel kadastraal bekend gemeente Woudrichem, sectie I nummer 1828 aan de Middenweg te Andel, ter grootte van 18.565 m2.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de website van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http//:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0874.ANDLBP201201-ONT1 ).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mondeling een zienswijze kenbaar te maken kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met de werkeenheid Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0183 -308100.

Woudrichem, 4 oktober 2012.

Burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven