Logo Hoorn
Bestemmingsplan ‘Hockeycomplex’, Hoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 2 oktober 2012 het bestemmingsplan “Hockeycomplex” (NL.IMRO.0405.BPhockeycomplex-va01) gewijzigd heeft vastgesteld. Deze wijziging heeft betrekking een aanpassing in de toelichting over het soort kunstgrasvelden.

Het bestemmingsplan voorziet in de aanleg van vier hockeyvelden met de daarbij behorende accommodatie, parkeergelegenheid en benodigde infrastructuur. Het plangebied ligt tussen de A7, de Roskam, het Keern en het woonwagencentrum aan de Bobeldijkerweg.

Terinzageligging

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 11 oktober tot en met 21 november 2012 voor een ieder ter inzage bij het Loket Bouwen, Wonen en Ondernemen in het stadhuis,Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Tevens zijn ze raadpleegbaar op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Beroepsmogelijkheid

Van 11 oktober tot en met 21 november 2012 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestem-mingsplan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;

  • het niet eens is met de wijziging ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

Een beroepschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn

afloopt.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep instelt, kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ook verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de inwerkingtreding van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet ook worden gestuurd naar voornoemd adres.

Opgemerkt wordt nog dat een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht kan worden ingediend. Hiervoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Hoorn, 10 oktober 2012

Naar boven