Logo Heusden
Ontwerpomgevingsvergunning Theodorus Rijkenstraat, Elshout, gemeente Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning Theodorus Rijkenstraat (NL.IMRO.0797.Vrijkenstrelshout-ON01). Het plangebied ligt aan de Theodorus Rijkenstraat in de bebouwde kom van Elshout.

Het doel van het plan is 9 rijwoningen te realiseren. Met deze vergunning vervalt de eerder verleende vergunning voor de bouw van 12 rijwoningen. De omgevingsvergunning wordt waarschijnlijk verleend in het vierde kwartaal van 2012.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 319296 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Annete Brake via telefoonnummer (073) 5131 789.

Naar boven