Logo Alphen aan den Rijn
Afwijkingsbesluit vervangen bestaande opslagloods J.C. Hoogendoornlaan 35, Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken het voornemen bekend om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied. Het gaat om het vervangen van een bestaande opslagloods op het perceel J.C. Hoogendoornlaan 35, kadastraal bekend onder gemeente Alphen aan den Rijn, sectie G, nummer 952.

Ter inzage

Het ontwerpafwijkingsbesluit en de stukken die daarop betrekking hebben, liggen vanaf 11 oktober gedurende zes weken ter inzage bij de Informatiebalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1. Deze balie is geopend op werkdagen van 08.30-17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30-20.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur. De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website.

In de periode van 11 oktober tot en met 21 november 2012 kunnen belanghebbenden schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. De (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het officiemanagement van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0172 - 46 56 41.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven