Coördinatie bestemmingsplan en andere besluiten uitbreiding golfbaan De Hooge Vorssel, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat vanaf maandag 15 oktober 2012 in de hal van het gemeentehuis aan de Misse 6 te Heesch ontwerpen ter inzage liggen van:

  • het bestemmingsplan “Golfbaan De Hooge Vorssel”;

  • de aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van het clubhuis;

  • de ontheffingsaanvraag (inclusief activiteitenplan) in het kader van de Flora- en Faunawet;

  • de melding en herplantplicht in het kader van de Boswet voor het kappen en herplanten van bomen;

  • de aanvraag voor een Monumentenvergunning;

  • het milieueffectrapport.

De gemeente zal na de ter-inzage-legging van het ontwerpbestemmingsplan een verzoek tot herbegrenzing (artikel 4.8 Verordening ruimte Noord-Brabant) van de Ecologische hoofdstructuur (EHS) indienen bij de provincie Noord-Brabant. Via de ter-inzage-legging van het ontwerpbestemmingsplan Golfbaan De Hooge Vorssel kan er ook ingesproken worden op het voornemen van de gemeente om het verzoek tot herbegrenzing in te dienen bij de provincie Noord-Brabant.

De besluiten worden met toepassing van §3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. De bovenstaande stukken liggen met ingang van maandag 15 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het bestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.bernheze.org en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter-inzage-legging kan iedereen zijn/haar zienswijze over de ontwerpbesluiten mondeling of schriftelijk bij de gemeente kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 19, 5384 ZG Heesch, ter attentie van afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken. Indien u de zienswijze mondeling wilt indienen kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken (0412) 45 88 88.

Naar boven