Logo Boxmeer
Ontwerpbestemmingsplan Luinbeekweg 16 en 24, Sambeek en Stevensbeekseweg, te Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage liggen de ontwerpbestemmingsplannen:

‘Luinbeekweg 16 en 24’

‘Sambeek’ en

‘Stevensbeekseweg’

Ontwerpbestemmingsplan Luinbeekweg 16 en 24 maakt woningbouw mogelijk op de betreffende percelen in Vortum-Mullem, het ontwerpbestemmingsplan Sambeek heeft betrekking op de hele bebouwde kom van Sambeek en het ontwerp-bestemmingsplan Stevensbeekseweg voorziet in de bouw van woningen ter plaatse van de voormalige botanische tuin in Overloon.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen met ingang van 10 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. De ontwerpen zijn ook te raadplegen via www.boxmeer.nl onder actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 20 november 2012 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Theo Franssen.

Naar boven