Logo Wageningen
Ontwerpbeschikking Marijkeweg 24, Wageningen

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om een omgevingsvergunning voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan te verlenen met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub a en c juncto artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor:

  • de ondergrondse uitbreiding van de rechter commerciële ruimte voor een oogkliniek op het perceel Marijkeweg 24.

Ter inzage

De ontwerpbeschikking, het raadsbesluit inzake de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 oktober 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij het loket Ruimte in het stadskantoor, Olympiaplein 1 te Wageningen. Het loket is op werkdagen geopend van 9:00 tot 12:00 uur. In de middag kunnen de stukken bij het loket Ruimte op afspraak worden ingezien.

Website

De ontwerpbeschikking is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl; wonen, milieu en verkeer; bouwen en wonen; bestemmingsplannen).

Reageren

Tot en met woensdag 21 november 2012 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van de ontwerpbeschikking naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbeschikking Marijkeweg 24’ sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Wageningen, t.a.v. de concernafdeling Ruimte, team Vergunningen, Postbus 1, 6700 AA Wageningen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw E. Bijker van de concernafdeling Ruimte, telefoonnummer (0317) 492 913.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of de ontwerpbeschikking kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw E. Bijker van de concernafdeling Ruimte via bovengenoemd telefoonnummer. Voor overige vragen kunt bellen met loket Ruimte (0317-492 700).

Naar boven