Logo Bladel
Omgevingsvergunning bouw tandartspraktijk met appartement, gezondheidscentrum en twee seniorenwoningen hoek Hoofdstraat /Torenstraat te Hoogeloon (in afwijking van het bestemmingsplan), Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan ‘Hoogeloon 2010’ een omgevingsvergunning is verleend op grond van artikel 2.1, eerste lid onder a en c en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de bouw van een tandartspraktijk met appartement, een gezondheidscentrum en twee seniorenwoningen op de hoek Hoofdstraat/ Torenstraat te Hoogeloon. De vergunning voorziet verder in de sloop van het bestaande kantoorgebouw.

Tegen het ontwerpbesluit is 1 zienswijze ingediend. Deze heeft niet tot aanpassing van het plan geleid. Wel heeft de ingediende zienswijze geleid tot het opnemen van extra voorschriften met betrekking tot de ter plaatse te beschermen archeologische waarden. Het vaststellingsbesluit ligt met bijbehorende stukken tot en met 20 november 2012 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis van Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de plannen ook inzien via de website van de gemeente Bladel: www.bladel.nl/bestemmingsplannen. Het plan kent het identificatienummer:

NL.IMRO.1728.OVH3012Gznhdscntrm-VAST

Alleen degenen die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbend zijn en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze kunnen beroep instellen tegen dit besluit. Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 19 november 2012 (zes weken na de dag van verzending van het besluit aan aanvrager). Het besluit is naar aanvrager verzonden op 8 oktober 2012. Het beroepschrift moet u sturen naar: Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 20 november 2012. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497 361 636).

Bladel, oktober 2012

Naar boven